Flaggfönster

Flaggfönster i utmärkt kvalitet

Våra flaggfönster är eleganta kvalitetsfönster och ger dig 5 års garanti oberoende vad slags materil du väljer på dina nya fönster. Dom är också CE-märkt och DVV-märkt.

 

Flaggfönster i många material 

Det är viktigt att välja rätt fönster som passar till husets stil. Utöver detta är det smak och behag som bestämmer vilket material våra kunder väljer till sina flaggfönster.

En av de andra viktiga saker som man bör tänka på är graden av underhåll - ta Trä/aluminium som praktisk talat är underhållsfritt.

 

Klicka här för att välja material til dina flaggfönster

Flaggfönster
Flaggfönster

Flaggfönster med eller utan spröjs?

När du väljer ett flaggfönster från JVK Fönsterkompani kan du antingen välja att få med eller utan spröjs och du kan få olika typer av och indelningar efter dina önskemål.

Önskar du att se närmare på hur krysspostfönster vil se ut på olika hustyper så har vi många  inspirationsbilder i vårat bild galleri 

Hängsler och grepp till flaggfönster

Föntrena är vanligtvis sidohänta men om man i stället behöver ett topphängt fönster av praktiska orsaker så är detta också full möjligt att tillvärka det.

På de sidohängta fönstrena kommer det vanliga fönsterhakar som standard. Kan också leveras med handtag och fiktionsbroms mot ett pristillägg.

Flaggföstrena putsas frå utvändig sida och med en lös mittpost kan fönstret använfas som utrymningsväg.